Bio palatén anu dibebaskeun No.123 hideung tina hp deskjet 2130. MFP. Saatos ngeusian panyitak printer dicitak daptar ampir kosong.

Bio palatén anu dibebaskeun No.123 hideung tina hp deskjet 2130. MFP. Saatos ngeusian panyitak printer dicitak daptar ampir kosong. Leres, pigawé beberesih GHG. Aya cukup ngeusian bengsin basajan. hal sapertos kieu, contona: http: //service-kartridge.rf/instrukcii/instrukciya-po-zapravke-strujnyx-kartridzhej-hp-123.html Upami sofwer meresihan ...