Naon ringkes?

Naon ringkes? Sadaya basajan. Sacara singkat (tina ringkes basa Inggris) mangrupakeun wangun anu ditulis ku pesenan antara pamake sareng pengiklan, numana parameter dasar kampanye iklan kahareup diwincik. Surat cerdas (basa Jerman) sapertos kieu ...

Naon anu dimaksud monetisasi?

Naon monétisasi? Teu aya kecap sapertos kitu. Aya "monetization". Ngaganti mangpaat alamiah artos. pedah ngagentos artos. Kecap monetisasi parantos aya dina kamus éjahan. Kuring mendakan ieu katerangan dihandap dina situs http://www.newslab.ru/blog/153095: Kumaha ...

Naon monopsony?

Naon ari monopoli? Monopson mangrupikeun jinis pasar dimana ngan ukur hiji pembeli produk, jasa atanapi sumberdaya anu muncul. Langkung umumna, kaayaan dimana hiji perusahaan monopolist di pasar, dimana ...

Naon MICROSREDA perusahaan?

Naon MICROSENTER perusahaan na? Lingkungan dunya perusahaan mangrupikeun kaayaan internal atanapi langsung, faktor sareng kamampuan perusahaan anu nangtukeun kagiatan na. Faktor utama M. P. nyaéta - struktur organisasi perusahaan; suplai; perantara; klien pesaing; ...

Naon anu dilantik?

Naon anu dilantik? Upacara pelantikan ngalakukeun kantor salaku kapala nagara. Tara dirina dina bentuk monarkis pamaréntahan nyaeta penobatan. Pelantikan mangrupa jenis simbol kabangsaan, dirancang pikeun nengetan pentingna sareng tanggung jawab kantor publik pangluhurna.…