Masihan conto sophistry

Masihan conto sopansi conto tina sopan khas nyaéta usaha urang mukmin pikeun "ngabuktikeun" eksistensi Allah ngagunakeun hukum 2-th thermodynamics - konon hukum ieu ngabuktikeun yén Jagat raya diciptakeun. Ieu sopan ilmiah. upami ...

jenis dunya téh? nulungan

Naon jinis pandangan dunia anu aya? pitulung "Aya sababaraha cara tipologi pandangan dunia, diwangun dina tatapakan filosofis sareng metodologis béda. Rupa-rupa panulis ngabédakeun: pandangan dunya kaagamaan, pandangan dunya sains alam, pandangan dunia sosio-politik, pandangan dunia filosofis. Kadang emit ...

Bebeneran salaku konsép filosofis

kabeneran salaku konsép filosofis 1. Watesan klasik ngeunaan kabeneran anu dipasihkeun ku Aristoteles mangrupikeun koresponden pernyataan ngeunaan kanyataan. Logika teu aya hubunganana sareng kanyataan, tiasa dianggo ngan ukur mana pernyataan anu mana, kanggo ...

nu ngulik subyek logika \\

nu ngulik subyek logika \\ cara nurunkeun sababaraha judgments batur. ogé, atawa, leuwih umum, pikiran manusa. . Logika (al -grech #955 ;. #959; #947; #953; #954; #942; élmu pamikiran katuhu, seni nalar ti #955; #972; #947; #959; #962; ...

Naon alesan nu?

Naon alesanana? Alesanna nyaéta prasyarat pikeun panalungtikan. Alesanna 1) dasar, pretext pikeun sababaraha tindakan; Conto: alesan anu alus, seuri tanpa alesan, sabab…. kusabab kanyataanna ....; 2) mangrupikeun fénoména anu nyababkeun, munculna fenomena anu sanésna. Sareng hiji kagiatan mangrupikeun hiji sinyal ...