naon corundum

yén corundum sapertos mineral, corundum, aluminium oksida, kristalin (Al2O3), sistem trigonal, ditrigonalno-scalenohedral. Ieu lumangsung dina wujud bentukna pseudohexagonal individu atawa accreted di group bochonkoobraznyh dipiramidalnyh na tabular kristal, sarta inclusions terasing ...

Naon kulit Marcapada

naon kerak bumi mangrupikeun cangkang bumi Ieu mangrupikeun gandum gandum .... Kulit bumi nyaéta kerang luar bumi (Bumi), bagian tina litios, tina 5 km kandel (handapeun laut) dugi 75 ...

Walungan, situ Antartika

Walungan, situ tina tiis Antartika urang, naha mun masihan teuing lamun sual konkrtny kawas aturan Hatur Super! Hatur nuhun. Normic baca: Antartika nyaeta hijina buana di Bumi nu boga walungan permanén. Ngan ...

Naon hartosna "sami-sami" hartosna?

Naon hartosna "sami-sami" hartosna? boh idéntik atanapi sami. aranjeunna ogé nyatakeun identitasna leres Sarua # 769; nungguan (dina matematik) sarat, anu dicumponan dina sasarap nilai tina variabel anu kalebet dina éta (kasaruaan, leres pikeun nilai naon ...

Naon talang anu?

Naon talang anu? Talang nyaéta: 1) Alur anu berkepung, kerung (Kebok) di WWC, tur biasana dikenipkeun ngocor cai atawa ngabeuleum hiji hal. 2) Alur anu kawur dina taneuh, dina taneuh. 3) depresi sempit lila di lantai sagara ...

Massa molar hawa. Eh

Jisim molar hawa. Hah? Hal ieu dipercaya yén massa molar rata hawa nyaéta M = 29 g / mol. Sedeng - kusabab hawa mangrupikeun campuran gas, saéngga massa hawa molar mangrupikeun nilai kaitung ...