Naon patter?

Naon patter? Speaker dirancang pikeun ngembangkeun biantara, ningkatkeun diction sareng hiburan. Skorogovorki kedah maca pisan budak leutik, sabab éta maca bahasa basa paremis sarta ngabéréskeun anggoana nyéta ciptaan, cimerak, diajar ngucapkeun ...

Kamekaran langsung

Ngembangkeun langsung - Ngembangkeun langsung, atanapi ékspansi métamorfosis organisme, écés, aya di jero awak Buddha pikeun organ sawawa, anu langkung basajan, urang tiasa gaduh organisasi anu khusus, sapertos germ ieu pikeun nyebuti larva. Larva gana, ...

nu hartina awalan

Naon anu dimaksud ku awalan? Rarangken y hartosna parantosan tina tindakan: ngalelep, lumpat jauh, kénca. Rarangkén hareup mangrupikeun bagian leutik tina kecap anu ditambah kana hiji kecap sahingga parobihan, contona: Ngécéskeun, Nguatkeun, Pikir.

analisis morfologis

Analisis morfologis berkat anjeun, Irina, abdi hatur nuhun pisan! Irina, sarta anjeun bisa nulis analisa morfologis kata ganti Cam; Saha dirina teu déwan, sarta séjén teu pituduh. Naon bumi, tah eta anu ...

naon polidye, kuburan, palajaran

naon polyud, kuburan, palajaran KOZACHKA Polyud mangrupikeun metode ngumpulkeun panghormatan ti suku Slavia Timur, anu dipraktékna dina abad 9-12 di Rusia. Pogost mangrupikeun padumukan alit, pusat paroki, sareng gereja sareng kuburan, sareng imah pandita ...