Punten bantosan! Abdi peryogi paspor lingkungan anu aya di mana waé anu nganggo nomer, anu ditéang?

Punten bantosan! Abdi peryogi paspor lingkungan anu mana wae di parusahaan anu nomer, tempat pikeun milarian? Kanggo anjeun kedah ngadamel: http: //www.ecoindustry.ru/phorum/viewtopic.htmlf=6t=1040==NNX Diplomas kana tatanan paspor Lingkungan perusahaan di www.zakagidiplom.ru/show_work.php?work=1 4573 KB Abstrak. Paspor ékologis perusahaan Konci ...

Rupa-rupa sareng metode pamariksaan

Rupa-rupa sareng metode pamariksaan Jenis pamariksaan biasana digolongkeun dumasar kana patokan di handap ieu: 1. Numutkeun ka subyek kontrol: - révisi badan negeri, parios di patani-audits anu diayakeun ku Inok Firm.2.A kana fitur organisasi: -planits verits anu dipigawe luyu jeung rencana karya Inok ...

Naon promosi

Naon promosi Promo presentasi barang Kampanye Promosi. iklan barang di atanapi deukeut titik diobral Katresna ngora atanapi budak lalaki (kirang sering) pakean sareng logos perusahaan anu merek aranjeunna ...

Naon anu cék?

Naon anu cék? Nya, abdi henteu terang ... Panginten panginten sakedik keretas. Aya kuitansi kas - ieu mangrupikeun dokumen fiskal anu dicitak dina salinan 2 dina daptar kas nalika waktos ngagaleuh barang ...

Naon keuangan?

Naon keuangan? Sistim pembiayaan hubungan moneter di masyarakat ngeunaan kabentukna sareng nganggo dana terpusat sareng desentralisasi dana dina kerangka panyebaranan sareng redistribusitas produk nasional nasional sareng nasional ...