Naon istilah?

Naon hartosna? mandi kamar mandi Romawi termal-Romawi Therma - mandi antik di Yunani sareng imah ageung sareng gimnasium; salami Hellenism, sadaya penduduk kota dianggo diantarana. Di Roma kuno ...

Naon 8 heran di dunya?

Naon 8 heran dunya? Priora Anu kajantenan kadalapan dunya nyaéta kota Petra di Jordan.wikipedia. org / wiki / Petra (ngahapus rohangan) tautan diblokir ku kaputusan administrasi proyék. net / asupna / 1215 (ngaleupaskeun rohangan) ru.wikipedia. org / wiki / Eighth_World Wonder (ngahapus rohangan) ...

Anu caryatids?

Saha anu caryatids? http://ru.wikipedia.org/wiki/Karyatida KARIATI # 769; YES (Yunani kariatis "kastri" atanapi "Kariysk", ti kota Kariya di Laconia, Yunani kidul caket wates sareng Arcadia) epithet Déwi Déwi Artemis di hormat di daérah leuweung ...

Naon realisme? ...

Naon realisme? ... Realisme aya dina ngalukis, sastra, filsafat ... Anu mana anu anjeun Kanyataanana # 769; hm, dina filsafat mangrupikeun filosofis istilah anu dipaké pikeun ngarujuk arah anu nyababkeun ayana kanyataan hiji kanyataan anu teu merdika pikeun ngartos subjek. Kanyataanana # 769; arah 3m ...

Saha pundah?

Saha kitu anu pundah? Déwi Yunani kuno perang sareng hikmah. Athena mangrupikeun déwi kawicaksanan Yunani kuno, pelamar perang, karajinan. Dina pantheon Romawi handapeun ngaran Minerva. Simbol e: bueuk, tameng, tumbak sareng sapi. Athena mah…

Naon hartina basement?!

Naon hartina basement?! Atawa basement a. Urang dikeureuyeuh lantai, ieu basement))) basement Basement ieu nyumpul yayasan sareng bahan wangunan wangunan, ti mana anjeun bisa nyieun kacindekan. Sasarna nyarios, ieu aya di basement sarua, tapi ...