Rawa Vasyugan

Rawa Vasyugan anu panggedéna di dunya. Aranjeunna perenahna di puseur Kacamatan Siberian Federal, tempat di daérah walungan Irtysh sareng Ob. Kaseueuran daérah alam ieu lokasina di daérah Tomsk, ...