Rem netbook - naon anu kudu dilakukeun ???

Rem netbook - naon anu kudu dilakukeun ??? Anu kahiji nyaéta ngabersihan laptop sareng CCleaner, miceun ngamimitian anu henteu perlu dina komputer, sareng anu katilu nyaéta pariksa virus Wéb Dokter anu nyageurkeun Dr.Web CureIt! Pasang deui jandéla (jandéla langkung bersih ...

Dimana nyambung fans hal?

Dimana nyambung fans hal? lamun éta kipas konektor kana motherboard nu ngidinan Anjeun pikeun jadi ngajemput, tingali ngajawab luhur. Upami teu kitu, pikeun nyambungkeun kana Unit catu daya pikeun nyambungkeun coolers razmy 1,2-. razm 3- pikeun CPU di ...