Nulungan ka newbie python

Tulung kana newbie python a = int (input ()) b = int (input ()) c = random.randint (a, b) print (c) print (random.randint (a, b)) Ieu ngan ukur dianggo Pasihan nomer acak. Ditarikna éta ogé. impor randomprint (random.randint (int (input ()), int (input ()))) sakitu ...

Kumaha Hack melek wéb?

Kumaha Hack melek wéb? Di dieu di vidéo éta ditémbongkeun kumaha ngagunakeun naskah sarta ngaliwatan anu panyungsi 100% digawé, abdi parios deui nyalira. https://www.youtube.com/watch?v=DU0uq37mXYQ didieu sadaya némbongkeun https://www.youtube.com/watch?v=k7PKbgv3CKQ aksara ...