nami sakabeh pahlawan di DotA

naon nami sadaya pahlawan dotas Abaddon (Abadon) - Abaddon (Abaddon) (dina bunker anu munggaran anjeunna nyaéta Lord of Avernus) Alchemist (Alchemist) - Razzil Darkbrew (Razzil Darkbrew) Purwakarta kuno (Apparat) - Kaldr (Caldr) Anti-Mage ( Antimag) - Magina (Magina) Ax (Ax) - Mogul Khan (Mogul ...