Abdi henteu tiasa angkat nyerat nyerat

Abdi henteu tiasa angkat ka rast nu nyerat aya kasalahan, anu anti-curang henteu ngidinan. Antipirus henteu tiasa nganteurkeun http://9rust.net/mody/213-eac-easy-anti-cheat-dlya-rust.html baca, ngeunaan omong kosong ieu masih kosong, kuring henteu ngatur masang EAC sacara manual, tapi Rast ...