Saha desainer grafis?

Desain mangrupikeun salah sahiji industri anu kasohor di nagara urang. Saha anu henteu nyauran dirina desainer: mimitian ti pamekar wéb anu serius sareng ditungtungan ku Masters manikur biasa. Nanging, paling seueur éta ...

Naon rupa iklan anu

Pikeun hasil ngamekarkeun hasil anjeun, saolah-olah dagang, rupa layanan atanapi hal anu sanés, anjeun kedah mimiti ngamajukeun dinya, tiasa dicirikeun ku anjeun. Jeung dina masalah ieu pariwara muterkeun hiji peran badag. Nya éta manéhna ...

Sampel jenis iklan ad

Kiwari, iklan parantos janten bagian penting tina kahirupan sapopoe. Manehna marengan urang madhabna: dina cara dianggo, nalika leumpang di dayeuh, di angkutan, dina layar TV. Salah sahiji jenis iklan ...

istilah "promosi"

Rarangkén "promo" dinten ayeuna parantos nyerat kahirupan sapopoé pikeun lalaki modern. Ti sakumna sisi urang teras ngadangu "promosi", "baju promosi", "situs promosi", "souvenir promosi", "video promosi", "kode promosi" - daptar ieu sasarengan.