Skrimer: naon éta?

Upami anjeun leres narjamahkeun istilah ieu tina basa Inggris, maka hartosna "jerit". Kami nyobian pasihan panjelasan. Scrimer - naon éta? Ieu mangrupikeun pidéo sapertos kitu sareng pamekaran skénario anu sami. Mimiti dina ...