Hayam kalayan balna kéju

Dupi anjeun resep hayam nikmat kalayan kéju? Nu bakal ngalengkepan rasa piring, nyieun eta langkung husus? Mangka resep kami pikeun hayam sareng bola kéju anu nyocogkeun sareng anjeun! Pikeun kadaharan rumah tangga nganggo hayam goreng sareng garnish dalit ...

Asakan Portugis: Resep Sangu kalayan Kacang Bodas sareng Sosis Lingual

Masak Portugis mustahil ngabayangkeun tanpa resep sareng kacang. Aya sarébu sareng hiji resep pikeun kacang sup, salad, keprok samping kompléks. Kacang tipeu anu digabungkeun jeung lauk jeung daging. Sandwiches, kentang rasi sareng anu ngeusian hampu tina inuman anu amis anu dijieun tina éta. Duhunkeun sareng resep anu luhur kelas, masakan masakan Portugis - kacang bodas sareng sosis. Plato bisa dianggap salaku garnish misah atawa kompléks. Pikeun manéhna milih daging babi haseup lada reba kalayan bawang, paprika sareng cabé. Di Portugal, sosis tipe ieu disebut linguiça. Gantina, Anjeun tiasa make daging lianna atanapi malah ngaroko. Bahan pikeun resep Portugis pikeun kacang: toples kacang bodas pindang; Xnumx sosis; 200 pikeun wortel, bawang bodas jeung bawang; kebat tina peterseli seger; Xnumx béas. Kacang Kacang Ngagunakeun kacang anu garing kanggo anu resep, persiapanna bakal aya sapuluh poé. Anjeun kedah ngagentoskeun tabuh sakedik kanggo jam 1, teras masak salami. Tapi anjeun bisa make dahareun canned - saurang jar kacang pindang bakal ngahemat waktos loba. Hal utamana nyaéta anu kacang dina jar jadi dina kacang, jeung teu dicerna dina bubur. Plato disusun ti ngawitan nepi ka rengse dina piring sarua. Bawang jeung wortel tumis jeung keureut sosis (dina asakan Tengah, minyak zaitun dipaké pikeun ngagoreng). Tuang béas. Anjeun tiasa tuang cai atawa kaldu ngagolak. Aduk, pariksa rasa jeung tambahkeun kacang. Kesiapan nangtukeun kesiapan béas Sprinkle kalayan dicincang peterseli saméméh ngaladénan. Ogé ...

Naon anu mussels kapaké?

naon hartosna kerang? Sapertos sadaya kadaharan laut, aranjeunna bagatas sareng protéin sareng unsur renik. sadaya kadi minangka mollusks sihir. Daging mussel ngalangkungan sadayana dina eusi glikogén anu bermanfaat pikeun awak manusa ...

Naon sapi marmer?!

Naon daging sapi kaseja ?! Ieu mangrupikeun marmer anu alus http://www.kamentorg.ru/ Kuring mamatahan anjeun milari sareng milih hal anu nyalira di dinya ... sapi kalayan urat ipis anu tipis. Ieu mangrupikeun daging nganggo lapisan lemak anu nyiptakeun ...