Okroshka ngeunah kalayan daging sapi sareng ganti baju aromatik

Anjeun parah coba diusahakeun sareng masak éta okroshka sapertos kitu. Resep pikaresepeun anu bakal nambihan macem-macem menu usum panas.

Piring anu ngeunah sareng nyugemakeun, sareng dipasihan ku kvass adas kalayan aditif piquant, sampurna nyegerkeun.

Resep Daging Sapi Okrosh

Produk dina porsi 4 tina okroshka:

  • 150 sapi atah gr;
  • 1 l kvass pikeun okroshka, gurih;
  • 3 endog;
  • 3 kentang, alit;
  • 6 lobak;
  • 2-3 seger atanapi rada bonténg;
  • satengah kebat bawang héjo;
  • 40 ml kecap;
  • 1 Art. l. cuka anggur;
  • Dijon mustard secukupnya;
  • satengah kebat cilantro sareng dill;
  • uyah, campuran lada sareng minyak nabati.

Kumaha masak okroshka sapi

1. Kentang, anjeun tiasa mesek atanapi henteu, kahayang anjeun. Tapi ngumbah sareng ngahias, upami anjeun hoyong, dina saragam. Lajeng ngantepkeun tubers nyocogkeun teras mesek sareng naksir aranjeunna - sapertos okroshka tradisional. Aduk sendok minyak sayur sareng cabé taneuh.

2. Potong daging sapi kana jajan sareng coklat dina samentawis minyak dugi lembut, usum secukupnya.

3. Salajengna, dumasar resepna, okroshka sareng sapi - pindang endog pindang dugi daging tiis. Pasang dina cai és sareng bersih sakumaha niiskeun. Terus nabrak kana batu, sapertos kentang. Ngumbah greens, timun sareng radishes. Potong sayuran jadi batang atanapi batu sareng rendang sakumna sayuran héjo.

4. Pikeun ngeusian, tuang kvass kana kendi, tambahkeun di dinya cuka anggur, mustard sareng kecap. Aduk ogé, uyah. Nempatkeun jug anu dieusi pikeun niiskeun.

5. Pikeun ngalayanan okroshka, nyandak piring jero, nempatkeun sayuran dicampur, diced, teras endog sareng daging sapi. Tuang dina baju seungit sareng piquant anu anjeun tiis. Tuang unggal porsi okroshka kalayan bérés kalayan sayuran.

Bon appetit!

Daging Okroshka - Resep 1861 taun

Loading ...

Tambahkeun komentar

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *