Pembuka hébat: cabé dipanggang kalayan kacang, sentak sareng kéju - resep

Resep ieu pasti bakal ngabantosan upami anjeun hoyong masak anu asli sareng sederhana. Kami ngusulkeun kanggo pulas lada dipanggang kalayan gulung miniatur, teras nahan kacangan, kéju sareng sababaraha daging garing anu saé.

Pikeun gulung 8 anjeun peryogi:

  • Xnumx cabé amis sedeng;
  • 8 keju sesah;
  • 8 irisan daging diubaran (diiris), anjeun ogé tiasa nyandak sosis atanapi diubaran;
  • sakeupeul walnut (kira-kira 50 gr);
  • 8 panah ipis bawang héjo;
  • saos balsamik bakal.

Kumaha masak lada dipanggang - resep

1. Bilas peppers sareng sadayana (henteu kedah motong) Panggang dugi mesek poék dina oven. Anggap sayuran panén, teras mesek kulit sareng siki, motong unggal cabé. Anjeun bakal nampi halung 8.

2. Ngilu unggal nyiksikan kéju dina bagian anu kapisah - aranjeunna kedah 8. Rendang buah sari. Sebaranana dina bagian kéju, campur.

3. Ngawula ka irisan tina lada dipanggang kalayan kéju sareng kacang dina piring daging garing.

4. Pulas gulungan sareng cokot masing-masing kalayan bulu ipis bawang - tétéla anu saé!

5. Susun dina piring datar sareng sateuacana kana méncér kana méja. Ti luhur, upami hoyong, anjeun tiasa nyiram gulung sareng saos balsamic.

Catetan: supaya "panah" tina busur teu kedah disusudkeun nalika anjeun ngarajut gulungan, ngoréng nganggo cai anu ngagolak tina ketel, aranjeunna bakal janten élastis.

Jajan lada - resep sareng pidéo

Dipanggang gulungan lada gulungan

Loading ...

Tambahkeun komentar

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *