Resep Snack - Kueas Sandwich

Éta saé nonton di méja gala sareng cita rasa anu asli, ngabuka ku mulut dina bentuk kuéh roti lapis. Piring ieu memang pikaresepeun, sigana pikabitaeun, pondok dina masak. Kue roti lapis bakal aya bantosan anu hadé pikeun nyayogikeun salad.

Hidangan anu pikaresepeun ieu sampurna pikeun piknik, sasarap sasarap, tuang siang di tempat kerja, kanggo jajan nalika ningali pilem karesep anjeun.

Produk anu dibutuhkeun: 400 gr. roti gandum, 150 gr. sosis atanapi ham, atanapi campuranna, kéju 100 atanapi kéju feta, 100 gr. sala, endog pindang 1, 50 gr. mentega.

Turutan masak. Dibagi roti gandum di satengahna sareng cabut crumb, tinggalkeun dina 1,5-2 ningali.

Produk anu diperyogikeun - ham, sosis, kéju feta atanapi kéju, lard, saeutik krim, endog, mashed crumb - peres, grind sareng coét daging. Campur campuran anu hasilna, nempatkeun kana halves kosong tina roti. Ngagabungkeun halves, bungkus loaf dina kertas kandel, nunda dina kulkas. Nalika dipaké, potong kuéh kana keureut ipis.

Eusi campuran tiasa dirobih gumantung kana kasadiaan produk.

TOP5 cara ngadamel sandwich anu saé

Sandwich pizza dina 10 menit

Sandwic pikeun sadaya kaayaan - resep sareng video!

Loading ...

Tambahkeun komentar

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *