Resep Kue Plum Rempah

Dina pai adonan plum ieu, keusikan juicy kalayan rasa lada, anu pasih kayu manis и jahé. Seungit sareng legi pastina, mustahil moal nyandak aditif!

Bahan pikeun pai Plum - Resep

  • plum kupas - 350 gr;
  • tebu gula (coklat) - 1 Art. l;
  • creamy minyak - 20 gr.

Pikeun uji pai:

  • tipung - tumpukan 1, ngayak éta;
  • bubuk baking - 1 TSP (ngayak sareng tepung);
  • endog - PCS 1;
  • susu - tumpukan 1 / 4;
  • gula coklat - 3 st. l;
  • madu - 50 ml;
  • kayu manispalu. jahé - per 1 / 2 TSP

Parentah pikeun nyieun pai plum - resep

1. Langsung terangkeun oven nuju panas ka 180 ° C. Panutupkeun handapeun kapang sareng parchment kalayan diaméter 12 × 27 cm. Kertas kedah dicandak supados gigirna ngagantung dina sisi-sisi sisi bentuk. Teras nyandak mentega sareng, lemeskeun sareng ramo anjeun, parase parchment dina kapang. Peresihan handap sareng tebu gula - 1 Art. l

2. Satengahkeun plums pikeun pai, ditunda gula - irisan handap.

3. Ngalembereh sapotong mentega, kanggo adonan, dina panci. Tambihkeun gula coklat sareng madu ka dinya. Masak, aduk terus, dina seuneu pangleutikna. Nalika gula bubar. Teras piceun tina burner sareng tiis sirop amis (15 mnt).

4. Salajengna, numutkeun resep kanggo pai, tuang susu kana sirop madu sareng ngéléhkeun endog. Aduk rumbah sareng tambahkeun tepung tipung, dituturkeun ku bubuk baking, dituturkeun ku rempah-rempah.

5. Bawa jisim sareng spatula ka jisim homogen sareng teraskeun kana plum, levelna. Teundeun dina tambang 40-43 dina oven anu dipanaskeun.

6. Pariksa kamajuan kuéh ku pertandingan (liang), anu kedah kaluar tina adonan - saatos ditindik - leres pisan garing.

7. Cabut pai plum anu disusun kalayan rempah ti oven, saatos mnt 10. Transfer ka rak kawat, sérés - teras teras ka piring. Potong buah. Ngawula sareng tea panas.

Bagikeun resep pai plum ka babaturan sareng jaringan sosial - éta henteu hésé pikeun anjeun, réréncangan anjeun resep!

Loading ...

Tambahkeun komentar

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *