Resep asli pikeun okroshka sareng salmon asin

Dina usum panas, seueur-sering ngagaduhan okroshka dina méja. Anu aya kanggo anu disumputkeun, dipikacinta sasama warga pikeun tuangeun ieu. Béda jenis okroshka bakal dilayanan di kafe sareng réstoran, sareng koki pertubuhan ieu nyobian resep sareng resep okroshka pikeun nambihan anu asli pikeun piring karesep anjeun.

Resep pikeun okroshka asli sareng salmon

Naha anjeun kantos nyobian okroshka sareng irisan salmon asin? Minuhan resep super usum panas ieu - sup ka kvass sareng potongan lauk beureum, langkung enak!

Dina 5-6 bagian tina okroshka anjeun peryogi produk:

  • 1,5 l roti kvass pikeun okroshka (i.e. unsweetened);
  • Timun leutik 4;
  • Xnumx sedeng umbi kentang;
  • 4 endog pindang;
  • 270 gr salmon rada asinparantos dicincang dina filet;
  • 1 bohlam macem beureum (bawang bombay Crimean, atanapi Yalta);
  • 35 grill seger;
  • uyah secukupnya, krim haseum kanggo ganti baju.

Masak okroshka sareng salmon - resep

1. Ngumbah kentang sareng nempatkeun seragam pikeun masak. Kulub endog sabeulah burner. Tuluy tiis kadua produk na, saatos diberesihkeun, tumbang dina mangkok dina batu anu sami.

2. Ngilu dikumbah timun sareng kulit ipis anu henteu tiasa dipotong.

3. Mesek bawang sareng rendang sakedik-gancang. Bawang krimean alus sabab henteu pait, éta mah juicy sareng amis. Cocog pikeun sup tiis, pantes nempatkeun éta atah. Salaku tambahan, éta pisan mangpaat.

4. Salajengna, numutkeun resep kanggo okroshka sareng salmon - motong batang dina dahan dill, rendang daun kalayan péso seukeut sakumaha anu jéntré. Kirim timun, bawang sareng dill kana mangkok kanggo endog sareng kentang.

5. Tungtungna, motong salmon kalayan rapih teras di kulkas. Tambahkeun kana mangkok sareng okroshka sareng nyampur, uyah secukupnya.

6. Candak hiji satengah liter kvass sareng ngagabung sareng sagelas krim haseum. Aduk rata jeung tuang kana okroshka. Upami diperyogikeun, kulkas kirang langkung sajam sateuacan dilayanan.

Bon appetit!

Okroshka sareng salmon asin dina cai mineral sareng kefir - resep sareng pidéo

Loading ...

Tambahkeun komentar

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *