Bonténg marin kalayan apel - rasa luar biasa!

Campuran ieu, bonténg timun bénten ti sadayana anu sanésna aya dina kelembutan sareng sourness anu héjo masihan tina apel. Karya pisan seungit sareng ngeunah, kombinasi timun sareng buah di jerona nyadiakeun tampilan anu pikaresepeun. Rempah-rempah sareng rempah-rempah masihan pungency.

Panén aster na acar aslina nurutkeun resep kami, anjeun moal kuciwa.

Apple resep resep acar

Dibutuhkeun dumasar kana 3 l:

  • 1,5-2 kg timun, gumantung kana ukuran;
  • 2 waos. bawang bodas
  • 3-4 apel leutik, kelas héjo;
  • 4 payung dill;
  • rupa-rupa currant sareng daun céri (sami, dina 3 atanapi 4 pcs);
  • 2-3 sprigs seger tarragon;
  • 2 pucukna tina anyelir;
  • bau. cabé - 6-7 kacang;
  • Daun peterseli 2.
  • 5 TSP gula
  • 4 TSP uyah kasar;
  • Bagian 2 TSP cuka (9 persén);
  • cai anu ngagolak.

Masak timun acar - resep

1. Bilas sayuran héjo, taliti bawang bodas kana keureut ipis.

2. Dina beresih, kendi anu dipanggang oven, iklaskeun timun anu dikumbah, tuang sami dina rempah sareng apel. Persiapan apel nyaéta ieu: ngumbah, bersih tina siki, sareng henteu tiasa nyabak kulit, dipotong kana suku.

3. Kami haneut cai nepi ka cai anu ngagolak. Tuang kana kendi sareng timun sareng apel. Panutup sareng lids. Saatos inféksi 20 menit, tuang cai tina kaléng kana loyang anu ageung.

4. Deui deui, panas ka kulub, tuang bagian anu diresmikeun uyah sareng gula, aduk sareng tuang solusi kana kendi. Deui-deui we pasang lids sareng keukeuh pikeun 10 menit.

5. Salajengna, numutkeun resep kanggo timun acar, urang uih deui brine ka pan sami sareng deui ngantosan dugi ka bisul. Teras tambahkeun tabél cuka - sareng ngalaksanakeun tuang tuang katilu kalayan apel.

6. Kami nutup segar ku mesin seaming, nempatkeun kaléng tibalik dina mat anu dilebur di lantai. Urang nutupan blangko dina sadaya sisi kalayan anu haneut sareng ngantepkeun aranjeunna.

7. Urang nyimpen timun anu hampang sareng apel dina kamar anu tiis atanapi dina suhu kamar, tapi jauh tina sinar panonpoé.

Pastikeun bagikeun resep acar sareng réréncangan ka babaturan, sanés hésé pikeun anjeun, aranjeunna resep sareng ngabantuan!

Rombongan usum tiris

Loading ...

Hiji Walon ka "Timun diaplikasi sareng apel - raos luar biasa!"

Tambahkeun komentar

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *