Naon mangpaat kéju pondok?

Naon mangpaat kéju pondok? huntu nguatkeun Sipat anu kapaké kéju pondok disababkeun ku komposisi penyembuhan. Kasus protein casein anu dikandung dina keju pondok boga nilai gizi anu luhur sareng tiasa mantikeun protéin sato, kéju 300 g ...