Buah Anggur Berry Liqueur - Kumaha Jieun

Dina usum raspberry, seueur ibu rumah tangga sigana dikirim buah anu séhat pikeun beku - kanggo neundeun dugi usum tiis. Ti stok anjeun tiasa ngadamel alkohol anu enak anu tiasa indulge liburan.

Inumanna ternyata amis, kentel, enak na raos, anu manifes nyalira khususna upami anjeun nambihan és sareng tongkat ka éta nalika ngaladénan kayu manis.

Kumaha carana ngadamel Raspberry Liqueur

Alkohol buah prambus tiasa janten bahan anu saé pikeun macem apéritif sareng kokotor. Salaku conto, dina Hawa Taun Anyar anjeun tiasa nambihan éta sampanye, sareng anjeun gaduh rasa anu henteu anjeun ngarep-ngarep deui - éta sihir nyata! A ngadamel inuman énak basajan pisan.

Anjeun bakal peryogi:

  • Tumpukan 2. cai;
  • 2 tumpukan gula
  • 800 g tina raspberry beku (masak kalayan seger dina usum panas);
  • 1/4 tumpukan jeruk nipis;
  • 6 tumpukan vodka.

Kumaha masak raspberry Likur - resep bumi

Kumaha masak raspberry Likur - resep bumi

1. Tuang raspberry langsung tina freezer (anjeun henteu kedah cair!) Tuang kana jar. Campur laju resep jus tina limun. Luhureun vodka. Sering-gaul campur sareng spatula dina gagang anu panjang.

2. Tutup jar sareng nempatkeun kana sudut anu poék sareng poék saminggu. Pentingna kakurangan sinar panonpoé!

3. Salajengna, numutkeun resep kanggo inuman anggur raspberry homemade, tambahkeun sirop gula kana jar kanggo minggu kadua: campur bagian cai sareng gula, panas, aduk terus, tapi henteu ngagolak. Nalika sirop parantos langkung tiis, féri ka buah beri.

4. Minuman keras homemade tina raspberry beku, campur sareng tinggalkeun di tempat anu sami salami 2 minggu deui. Ulah hilap yén kaléngan inuman kedah dicocogkeun - sakali unggal dua dinten bakal cekap.

5. Ayeuna nyaring alkohol raspberry dua kali liwat lapisan panyawat médis sareng tuang kana botol anu saé. Sihir anu siap-siap!

Muga-muga urang parantos ngawaler panungtun - Kumaha cara nginum alkohol raspberry tina buah beku, upami henteu - nonton resep pidéo!

Bulkings ti juara tina "Festival of Bulkings"

Alkohol saharita Buatan Bumi

Loading ...

Tambahkeun komentar

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *