Kumaha pickle kol?

Kumaha pickle kol? Kol shred, Markov digosok dina tali, uyah saeutik leuwih ti dina salad (anjeun kedah nyobian) nambahkeun rada saeutik férméntasi keur fermentasi, nempatkeun engkol di handapeun gn ...