Kumaha carana ngadamel Sup Waluh Waluh

Menu gugur anjeun kedah ngagaduhan sup waluh. Bakal ngabantosan salamet dina usum paningkatan, haneut dina hawa tiris mimiti, nguatkeun kekebalan. Sareng pastina, anjeun bakal ngalaman pelesir khusus tina rasa anu euyeub.

Sup waluh, resep anu urang resepkeun ka anjeun waé, tétéla jadi kandel, rada seukeut. Éta bakal ngandung siki, krupuk, sareng kéju - bahan ieu bakal ningkatkeun struktur piring sareng masihan satiety tambahan.

Produk anu dibutuhkeun (4 Servings):

  • 0,7 kg waluh;
  • 2 kentang;
  • Wortel 1;
  • 1 bawang bombay repchat;
  • 40 gr mentega krim;
  • 0,5 pcs cabe panas;
  • Tumpukan 1. krim 15%;
  • paprika, uyah, cabé hideung;
  • 2 Art. l waluh waluh;
  • satengah kebat peterseli;
  • 70 gr kéju pikeun porsi;
  • rai atanapi keretas bodas - ogé pikeun porsi.

Masak - Sup waluh

1. Mimiti ngabersihan wortel sareng bawang. Tilu sayuran akar anu ageung, rendang bawang sacukupnya kalayan péso. Dina loyang, panas mentega - satengah. Buang sayuran kana éta sareng ngagoreng dugi Blush sedeng.

2. Lajeng, dumasar resepna, urang ngumbah waluh, anu kami bébas tina siki sareng mesek éta. Blancahan sareng batu, kirimkeun kana piring, dimana kami bakal masak supna.

3. Urang nempatkeun kentang, mesek sareng potong irisan, dina waluh. Teras ka cabe panas, bersihkeun tina siki sareng saos pisan dihiji. Salajengna, tambahkeun sayuran anu digoréng tina loyang.

4. Tuang jumlah cai leutik atanapi kaldu (hayam, daging sapi), ditunda seuneu leutik. Masak handapeun tutup anu ditutup dugi dugi squash sareng kentang lemes.

5. Lebetkeun blender langsung dina wadah sareng produk, mashed, dipengalaman ku paprika, lada hideung sareng uyah.

6. Dina sup waluh murni, nempatkeun sésana minyak sésana. Tuang di cream, aduk, hayu kulub satengah menit - sareng cabut tina kompor.

7. Tuang sup waluh kana piring keramik jero. Dina unggal porsi, nempatkeun kéju, potong batu. Ogé siki waluh, digoréng dina pan garing, sareng dicincang peterseli, sareng di ahir - kerupuk.

Bon appetit!

Sup na Waluh Puree Sup

Loading ...

Tambahkeun komentar

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *