sup supa dina cooker slow kumaha masak?

sup supa dina cooker slow kumaha masak? Kuring resep masak dina sop supa multicooker Redmond ngeunah pisan, kuring nyiapkeun resep ieu sareng http://www.multivarka-vari.com/gotovim-v-multivarke-redmond-gribnoj-sup/ resep sareng gampang jeung ngeunah, sareng resep teh henteu gampang! ...