Saos 3 kanggo chip atanapi daging

Diantara macem-macem saos jajanan, sim kuring resep kana tilu ieu. Kuring sok masak salah sahiji diantarana pikeun daging, hayam, damel di bumi atanapi meulina, macaroni, pita jajanan sareng seueur deui.

Mémang, jangan sesek diri anjeun ngajauhan aranjeunna! Anjeun ogé kedah nyobian, ngabagi resep.

Saos supa

Saos Perancis Gourmet dilakukeun tina bahan sayogi. Éta bakal janten pengganti anu hadé pikeun mayonis anu dibeuli, aranjeunna tiasa nyicingan pakéan salad, sareng tiasa disayogikeun kalayan sagala rupa "crunchies" - jajan, kripik, krupuk, jsb.

Pikeun nyiapkeun 100 ml bahan supa:

  • endog pindang - 2 PCS;
  • gherkin acar - 5 pcs;
  • caper acuk (opsional) - 1 Art. l;
  • sayur atawa minyak zaitun - 5 Art. l;
  • Mustard siap - 1 Art. l;
  • cuka anggur - 1 Art. l bodas
  • taneuh cabe hideung, uyah upami hoyong, upami diperyogikeun.

Ngadamel saos supa - resep

1. Mesek endog sareng nempatkeun yolks pindang ti aranjeunna kana mangkuk. Tambah mustard ka aranjeunna sareng sacara saksama - sareng garpu - knead, saeutik demi saeutik nambah minyak.

2. Salajengna, numutkeun resep kanggo saos - sacukupnya rendang caper kana campuran homogen, teras gherkins.

3. Ngilu pindang bajing endog sareng grater anu saé sareng dicampur dina saos sareng rempah. Tambihkeun bodas dina tungtung cuka anggur sareng tungtungna nyampur.

4. Saos supa anu saé siap! Anjeun tiasa nyimpen dina jar gelas tina handapeun kadaharan orok, dina kulkas.

Resep saos resep video

Guacamole - eueum tina alpukat - resep

Ieu saos Méksiko anu kawéntar. Cai mibanda loba rasa caang sareng kauntungan, sabab parantos siap dina bubur alpukat.

Pikeun guacamole anu leres anjeun kedah milih alpukat dewasa sareng lemes. Buah keras (henteu resep), kitu ogé asak (jeung bintik poék) buahan - henteu hadé!

Bahan pikeun saos 50-60 ml saos Guacamole:

  • 1 alpukat ageung ageung;
  • 1 jeruk nipis;
  • 1 ciwit. uyah;
  • taneuh cabé di kehendak, tapi henteu langkung ti ciwit ogé.

Masak Guacamole - Resep

1. Ngumbah alpukat sareng ngusap Uap kalayan napkin. Sareng péso anu seukeut, motong buah langkung panjang kana halves anu sami. Tarik tulang.

2. Salajengna, numutkeun resep kanggo saos, lebur bubur tina mesek sareng séndok téh. Grind kana konsistensi saos sareng garpu atanapi spatula susah, nambihan jus jeruk sareng uyah secukupnya dina prosésna.

3. Anjeun tiasa nambihan spiciness, tapi dicatet yén lada tiasa clog rasa alami tina guacamole.

4. Ngawula ka anu langsung, tempat anu saé pikeun lauk sareng daging, ogé kentang atanapi kéju kéju nganggo paprika.

Guacamole - resep klasik sareng video

Saos tomat kalayan Basil - resep

Dina 150 ml bahan:

  • tomat ageung, variétas beureum - 3 pcs;
  • minyak zaitun. - 25 ml;
  • bawang bodas - cengkéh 1;
  • Basil anu héjo. - 2 cabang;
  • garing oregano - ciwit 2;
  • gula, uyah, lada - sakedik, secukupnya.

Masak (12-15 mnt):

1. Mesek kulitna ti tomat teras ngorok sayuran wenang, tapi henteu ageung teuing.

2. Panas minyak dina panci teras nahan tomat. Stew tomat pikeun 4 mnt, aduk dugi aranjeunna lemes, sareng jus ngejat ampir sadayana.

3. Salajengna, dumasar kana resep saos tomat, tambahkeun gula sareng bumbu, bawang bodas ditumbuk sareng Basil dicincang sedeng. Panutup panci sareng kulub saos - 1-2 menit.

4. Ngawula langkung tiis - pikeun daging dina areng atanapi grill, enak ogé kalayan kentang, risotto, pilaf, pasta. Cuddle lengkep - sareng hayam!

Ngarasakeun hidangan Anjeun.

Saos tomat kalayan Basil tomat seger - resep

Loading ...

Tambahkeun komentar

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *