Saha bueuk nu?

Saha bueuk nu? Manuk nokturnal tina bueuk sarua, ngan dina Ukraina. Bueuk Little Owl (Athene noctua) Unit ternak owls. Panjang ngeunaan 25 cm. Ieu weighs 150-170 lalaki jeung bikang ...

Saha nu tapirs?

Saha nu tapirs? Tapirs (iwung. Tapirus) hérbivora badag ti urutan Perissodactyla, rada reminiscent tina bentuk babi, tapi mibanda pondok, batang prehensile. Dimensi tapirs beda species jeung ...