anu milik pagawe sektor publik?

anu milik pagawe sektor publik? karyawan bangku anggaran ngawengku pagawé anu dianggo dina organisasi, lembaga, usaha, jeung sajabana. strukturna dibiayaan tina budgets masing-masing (féderal, lokal atanapi anggaran éntitas masing-masing ...