Naon inten?

Naon ari berlian? Inten mangrupikeun permata anu parantos diolah, i.e. motong, janten geulis, cemerlang sareng ngagaduhan kana ring saeutik anjeun. Sareng sateuacan potong, éta inten anu ditambang ...