Kanggo kuring, NKRI

Kanggo kuring, NKRI nyaéta - bidang kahirupan kuring - tanah air. Pikeun anu abadi henteu kapaksa, tapi harepan abdi: upami aya Rusia, maka kuring bakal janten! Kanggo abdi, dimana kuring lahir ...

Naon Serenade a?

Naon Serenade a? Serenade (lagu), lagu a biasana cinta alam, personified on awéwé. Nyanyi lalaki keur nangkep ka awéwé malem lagu liris Serenade handapeun balkon nyaeta deklarasi nikmat sunda. Serenade ...

naon sekondhend?

naon sekondhend? Ieu toko / dipaké pakéan. Ie aya batur geus mawa hal teu perlu jeung maranéhna ngajual kalawan harga saeutik. boo nyaeta mun anjeun neruskeun ngagem lanceukna atawa ...

Naon hiji aksesori?

Naon hiji aksesori? Prichindaly téh naon atanapi bezdelushkipodhodyasch kana atribut jeung kitu Aksessua # 769; p obyék milik naon bae anu accompanies nanaon Aksessua # 769 (accessoire Perancis.); (. Accessoire Perancis) p Objék milik nanaon pakait fungsi wahana boh: * fashionable ...