Naon jiwa manusa?

Naon jiwa manusa? Pikeun mimitian ku, jiwa manusa anu langgeng, sareng awak fana. Lalaki mangrupakeun éntitas multidimensi. Lalaki hartina tina struktur multidimensial na sakabéh di dunya Bahan (kaasup ...

Dupi muslim Muslim gaduh tato?

Dupi muslim Muslim gaduh tato? teu !!! teu! Teu awak anu dipasihkeun Allah nyocogkeun sareng anjeun? Tato ngotoran épidermis, ku kituna anjeun henteu tiasa ngalaksanakeun sagalauan wanci. Perlu dipikanyaho yén nabi, meureun Allah ngaberkahan manehna ...

Naon jumlahna 66 hartosna?

Naon hartosna nomer 66? Henteu aya hartosna nanaon. Éta ngan 66 Nya, kuring henteu terang, tapi dina numerologi anjeun tungtungna tiasa ningali nomer 6 sapertos kieu: 6 (grounding) - - saurang lalaki dugi ka kéngingkeun karajinan, ...