Saha nu Daedra?

Saha Daedra na? Dina musim semi, mahluk ieu agrésif pisan - aranjeunna nyoba ngegelkeun suku anu lewih, kumargi teu cekap daun kanggo tuang. Kolot digedekeun, tapi énggal teu tumuh. Sarang dina liang, ...

Saha nu ghouls?

Saha ieu jurig? Titah mitos. Kalayan panon hideung sareng murid beureum. Aranjeunna tuang jalma sareng tiasa janten jalma anu didahar. Nya, para ghouls ti anime "Tokyo Ghoul" dibere. ieu mangrupikeun jalma-jalma anu ...