6 Grepy Pocong Kapal Kapal

Sarerea parantos ngadangu kapal anu disebut Flying Dutchman, kapal jurig anu kawéntar di dunya. Nanging, jauh tina ngan hiji. Jurig kapal anu pernah dirobih mangrupikeun téma anu cukup populér, ...

25 fakta endah pisan ngeunaan zebra

Zebras mangrupakeun kalolobaan mahluk anu paling éndah cicing di Afrika. Jalma terang stripes anu kawentar di awakna sareng henteu tiasa méréskeun masalah na ku cara naon-mana cara: aranjeunna bodas sareng stripes hideung atanapi sadayana sami ...