anu mangrupakeun Muggle?

saha anu nyesep? jadi anjeun anu nyimpang dina dunya ahli-ahli sihir - jalma anu henteu ngagaduhan kakuatan magis tina riil anu mangrupikeun ayeuna anu ngagaduhan sakedik artos. sareng tanpa sihir. di dieu nyaéta timbalan ...