Naon nami Glukosa?

Naon nami Glukosa? Natalia Ionova, E sanés disebut, manéhna ngeusi batre sadaya ku énergi nya Natalia Ionova nyaéta penyanyi kawentar. biografi lengkep di dieu http://megastar3.narod.ru/simple9.html Natalya Ionova Natalya Ionova Natalya Natalya Ionova Natalya ...