Yén foxes uporotyh means-?

Yén foxes uporotyh means-? rubah goréng henteu ngan yén Aisyah ieu ditelasan, gutted, boneka jeung sampah, jadi ogé aya kiwari scoff leuwih sakabeh dunya dirina teu nyaho jeung teu butuh minat dina wiki ...

Républik Tatarstan - éta Rusia?

Républik Tatarstan - éta Rusia? Salah sahiji daérah Rusia, anu ngan ukur disebut republik cors Sumuhun, tunggulna jelas. NEGERI PERSIB (tina lat. "Federatio" uni) mangrupikeun asosiasi dua atanapi langkung wilayah-wilayah (atanapi nasional) ...

Anggaran nagara nyaéta

Anggaran nagara - ieu anggaran kaayaan - nyaéta hubungan ékonomi antara nagara sareng subjek tina sagala bentuk kapamilikan sareng warga masarakat ngeunaan pembentukan dana terpusat dana anu diperyogikeun pikeun minuhan ...