Naon tungtung séri "Guntur. Imah Harepan

Naon tungtung séri "Guntur. House of Hope "sadayana henteu kunanaon sapertos di Gromovs 'Cossack aranjeunna ngaluarkeun langkung ti 101 km. Nastya sareng Nikita ngadatangan Vasya di rumah sakit. Budak lalaki éta reueus: kurniaan nyalametkeun kahirupan Létnan. ...

Naon Ichkeria?

Naon Ichkeria? Republik Chechen Ichkeria-Ickeria, iskeri (mangrupikeun salapan sareng keri anu lebet, sisi (contona: kug keri mangrupikeun lebet kana palem panangan anjeun, ti Chechen.) mangrupikeun wilayah bersejarah sareng pusat salapan tukhums ...