Tips perawatan chestnut

Tip pikeun miara chestnut indoor Kuring kungsi chestnut sapertos ieu, abdi tiasa ngawartosan tanpa ngarujuk ka Internét, éta tumuwuh ogé, resep ngubah dina usum panas, ulah ngubur kacangan, dina usum usum tirisana daun ngaitkeun sababaraha daun cau ...

Kumaha sumpan pamalingan mekar?

Kumaha pikeun eupan phalaenopsis kembangan? Phalaenopsis - evergreen unpretentious, terus ngembang anggrek; spésiés sareng hibrida na mekar ampir kabeh buleud sataun idéal pikeun pemula. Kalayan perawatan anu ditangtoskeun, phalaenopsis mekar sacara profésional, kanggo lami ...

yén takoo kaktus

yén kaktus anu héjo nyaéta…. jeung spines Cacti mangrupikeun pepelakan succulent anu batang dagingna ditutupan ku kelompok hileud. Ampir sadaya cacti teu gaduh daun biasa, paling gaduh cucuk. Éta nyaéta ...

Naon periode vegetasi ti tutuwuhan?

Naon usum tumuwuh dina tutuwuhan? Periode pengembangan, pertumbuhan aktip. Patarosan ieu parantos aya di dieu http://otvet.mail.ru/question/17180703 Mangsa végétasi di (tina. Lat. Vegetatio revival, bertunas) periode taun anu tumuwuh sarta pangwangunan dimungkinkeun ...