Seniman impressionist Rusia?

Seniman impressionist Rusia? Sabenerna, meureun, ukur Korovin. Meureun malah Borisov-Musatov, Lancere. Petrovsky-Rakinton Russian Impressionism Dami konvensional pikeun karya pelukis Rusia tina XIX telat sarta mimiti abad XX , anu kakeunaan dampak kreativitas ...