Naon Moe?

Naon Moe? Moe; Jepang otaku Kecap slang asalna hartina hiji fetish atanapi hiji inclination kana karakter of anime, manga atawa video kaulinan (Jap #33804 ;. #12360, hurup pikeun mekar.). . Contona, dina istilah meganekko-Moe (Jap #30524; #37857; #12387; #23064; #33804; #12360;, awéwé-di-gelas ...

jenis potret anjeun terang

naon jinis potret anu anjeun terang Jenis jinis potret, potret sorangan Potret - gambar grafis, gambar gambar atanapi patung seniman, dilakukeun ku dirina nganggo eunteung atanapi sistem kaca spion. Grup potret - potret, ...

Naon "Artistik Budaya"?

Naon "Artistik Budaya"? Naon PDA di HUD. Kabudayaan Seni budaya mangrupikeun gabungan tina nilai artistik, ogé sistem sajarah anu ditartikeun réproduksi sareng fungsina di masarakat. Baris kadua akumulasi ...

yén kompromi kitu?

yén kompromi kitu? silih concessions, anjog ka masalah perdagangan-off (Latin compromissum.) dina étika jeung katuhu pikeun diturutan concessions silih konflik tangtu putm; konsési guna ngahontal éta tujuan nanaon. aaaaaaaaaa na ...

Nya indit ti oyag leungeun?

Nya indit ti oyag leungeun? Hal ieu dipercaya yén sasalaman hiji muncul di kali warlike primitif. Lajeng, nyekel leungeun silih urang, jelema némbongkeun yén maranéhna teu boga pakarang, nu aranjeunna datangna dina karapihan. Ieu ...

Komponen opera nu?

Komponén opera? Libretto, musik orchestra sareng panyanyi (solois, paduan suara), nyetél, nyetél desain, kostum, makeup, ngarahkeun OPERA (dina basa Itali - opera - komposisi) mangrupikeun bentuk kompléks seni téater anu dina panggung pentas raket pisan ...

Saha Mikula Selyaninovich?

Saha Mikula Selyaninovich? The étimologi ngaran Mikula formulir populér ti Nicholas ngaran; jigana hasil kontaminasi jeung ngaran Michael 2.Obraz soldadu-tani plowman hercules personifies kakuatan; Anjeun teu bisa ngalawan ku anjeunna, sabab kuma ...

Saha anu anarkis?

Saha anu anarkis? pohuist Ti sajarah CoprotivleniyaItalyanskie anarkis pasis lageryahPerevod AK jeung V. Confronting Résistansi ka Aristokrasi sarta hususna nalika Perang Dunya Kadua geus sok geus topik populér. Sababaraha ...