Game 'Munchkin': aturan

Urang sadayana terang kumaha game dewan anu pikaresepeun. Di Rusia, tempat anu munggaran dina popularitas dimaénkeun ku kaulinan dewan "Monopoli". Di tempat anu kadua nyaéta kaulinan dewan "Munchkin", anu dimaénkeun sareng kesenangan ...