Sareng saha rake?

Sareng saha anu marake? Séri "Rake" (2014). "Budak ngora Rake sok ngimpi janten pangacara sareng nyambut damel pisan kanggo ngahontal tujuanana. Saatos lulus ti universitas, anjeunna tungtungna ngahontal hasil anu dipikahoyong ...

saha hiji malaikat?

saha hiji malaikat? Malaikat (Dr. Gr., Angelos utusan, utusan), dina agama Abrahamic, a spiritual, ethereal mahluk, komunikasi wasiat Allah jeung mibanda kakuatan gaib. Sajaba ti éta, malaikat Yéhuwa tiasa ngarahkeun acara ...

saha naga

saha Naga Naga gumantung kana kabaratan bangsa. Di Éropa, anjeunna mangrupakeun monster jahat. Sareng di Jauh Jauh (Jepang, Cina) - ieu sumanget. sareng sapertos roh naon waé anjeunna nyaéta wali. éta anjeun ...