Neguaan musibat kana hiji jalma.

Neguaan musibat kana hiji jalma. Hiji jalma anu mibanda pangabisa sapertos kitu tiasa kutukan, kanggo kabagjaan urang waé di antarana henteu kitu. A pesulap atawa jelema anu tiasa terusan, dukun hiji jalma anu gaduh kakuatan cukup pikeun éta ....

Teu sihir aya? Nyaan?

Naha aya sihir? Emang? Sihir mangrupikeun cara sareng hartos kanggo nyandak naon anu anjeun hoyong dina waktos éta, dina tungtung sababaraha tindakan. Ieu mangrupikeun téori. Dina kahirupan, tukang sihir ku prinsip ieu ngan ukur tiasa ...

Runa Algiz sareng nilaina inverted.

Runa Algiz sareng nilaina inverted. Fleece Algiz dina posisi digantoskeun Leungitna tina panangtayungan Pupusna (masih seueur seueur nilai anu sanés). Flece connection sareng sumanget bumi jeung dunya moal sareng bosom bumi sareng ...

Naon Glyphs na?

Naon Glyphs na? Dina arkeologi, glyph mangrupa lambang anu kacepit atanapi diasupkeun dina batu (petroglyph) atanapi tangkal. Canta tiasa ikon atanapi ideogram, atanapi bagian tina sistem tulisan, sapertos tulisan suku kata ...