naon teu nami Felix?

naon teu nami Felix? FeliksZnachenie tur asalna ti sumber nami: Bingah (Latin). Kakuatan sarta ngaran karma: nami Felix dinten téh rada noticeable antara ngaran séjén éta, dina hiji leungeun, éta disadiakeun kingkilaban a ...

Saha Charlie Charlie?

Saha Charlie Charlie? Charlie Chaplin - aktor film jempé anu terkenal, sareng ogé diréktur Nightmare, kuring maénkeun kaulinan ieu sareng kabogoh kuring. Emang kuring teu mamatahan !!!! tingali youtube ...