Naon impian ngungsi ti inguan ...

Naha ngimpi ngewa tina tawanan ... anjeun gaduh sababaraha kaayaan susah dina kahirupan anjeun sareng anjeun moal tiasa lolos tina henteu ... anjeun ragu dina naon anu kudu dilakukeun sareng masalah ieu henteu ngantepkeun ...