Naon hartina kecap panto, ...

Naon kecap anu kiamat ... Naon jinis pesimis, mojang? Naha "ditakut"? Panginten langkung saé - "tarosan"? Atanapi balikkeun deui? Henteu dirobih lengkep dina basa Rusia, tapi artos éta jelas)))))) PPC teu tiasa dihindari, masalahna waktos. Ieu peryogi ...