Naon majotte?

Naon ari geus maghot? Magshot mangrupikeun poto kriminal ditahan anu dicandak di kantor pulisi. Marshot biasana diwangun ku dua poto: wajah pinuh, nyaéta, di hareup sareng profil, nyaéta, di sisi. Janten ...