Chlamyda manada naon ieu?

mantel manada naon ieu? Ieu dina bagian anu béda))) Struktur Chlamydomonas: 1. Flagella 2. Vacuoles3. Dinding sél4. Peephole5. Kernel6. Pir pirénid ieu diperkirakeun utamina sacara vegetatif, prosés séksual tiasa - atanapi hétérogami, dina sababaraha kasus oogamy. ...