Pickups "Chevrolet": rentang

Naon ieu, pickups anu paling umum di Amérika Sarikat. Saterusna, Amérika - tanah air maranéhanana. sajarah mobil mimiti jeung gagasan banal. Parusahaan "Chevrolet" pamekar (Alas Maha Agung eta ...